Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cozi kilometrice la ieșire din Dej spre Bistrița și Baia Mare. Restricții de circulație pe podul peste Someș

1 6.507

Nervii șoferilor care tranzitează municipiul Dej sunt puși la încercare din nou, încă din această dimineață, după ce autoritățile locale au anunțat intervenții la podul peste râul Someș, ceea ce va aduce restricții de circulație în zonă pe parcursul zilei.

La ieșire din Dej, spre Baia Mare sau Bistrița, s-au format deja cozi kilometrice de autovehicule, coloană de mașini formându-se și pe strada I.P. Reteganul, care vine dinspre gară spre podul de peste Someș.

Primăria Municipiului Dej anunță desfășurarea unei noi etape în cadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene ,,Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană reprezentat de str. 1 Mai (tronson 1 Mai 182 intersecție str. I.P. Reteganu, -Pod Someș- str. Libertății, -str. Bistriței până la limita administrativ teritorială a municipiului Dej, inclusiv acces către Autobaza Transurb Dej și modernizare Autobază Transurb SA.”

Joi, 30 martie între orele 10:00-14:00 se va interveni, la nivelul podului peste Someș, cu un utilaj specializat ,,Inspector de poduri”, intervenție care va impune restricționarea circulației pe pod la o singură bandă de circulație.

Circulația va fi dirijată prin semaforizare alternativă pe o bandă de circulație la intrarea- ieșirea de pe pod și cu presemnalizare conform normelor în vigoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Kiss Gyula spune

    Tampenii , am trecut ieri de patru ori pe acolo intre orele 12.45 si 15 , fara nici o problema

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More