Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cozi la vamă. Şoferii de camioane aşteaptă trei ore pentru a trece graniţa în Ungaria

0 104

Şoferii de camioane aşteaptă, vineri dimineaţa, la vama Nădlac II, din judeţul Arad, trei ore pentru a trece graniţa în Ungaria, după ce joi, traficul a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, vineri dimineaţa, la vama Nădlac II, din judeţul Arad, timpii de aşteptare pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane au crescut la 180 de minute.

Astfel, s-a format o coloană de TIR-uri care se întinde pe mai mulţi kilometri. La vama Nădlac II sunt deschise patru artere pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

De asemenea, şi la vama Petea, din judeţul Satu Mare, şoferii de camioane aşteaptă 150 de minute pentru a li se verifica documentele, vineri dimineaţa.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Oradea, timpii de aşteptare au crescut ca urmare a faptului că începând de miercuri, ora 23.00, şi până joi, la ora 23.00, pe teritoriul Ungariei a fost restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că în data de 1 noiembrie a fost Ziua Tuturor Sfinţilor, declarată zi de sărbătoare naţională şi nelucrătoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More