Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă. A lovit-o în cap și în abdomen până ce a murit

0 39

criminalistiI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin rezoluţia din data de 29 iulie, ora 16:30, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul S.G., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

În sarcina învinuitului S.G. s-a reţinut că în ziua de 25 iulie 2013, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla în faţa magazinului ABC de pe strada Alexandru Ivaciuc, din municipiul Sighetu Marmatiei, judeţul Maramureş, a avut un conflict spontan cu victima M.I., căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent la nivelul capului şi zona toraco-abdominală, cauzându-i leziuni grave, care au dus la deces.

În cursul urmăririi penale au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitului, astfel că s-a dispus internarea acestuia într-o unitate sanitară, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a avut discernământ.

În cauză, cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More