Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă. A lovit-o în cap și în abdomen până ce a murit

0 26

criminalistiI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin rezoluţia din data de 29 iulie, ora 16:30, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul S.G., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

În sarcina învinuitului S.G. s-a reţinut că în ziua de 25 iulie 2013, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla în faţa magazinului ABC de pe strada Alexandru Ivaciuc, din municipiul Sighetu Marmatiei, judeţul Maramureş, a avut un conflict spontan cu victima M.I., căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent la nivelul capului şi zona toraco-abdominală, cauzându-i leziuni grave, care au dus la deces.

În cursul urmăririi penale au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitului, astfel că s-a dispus internarea acestuia într-o unitate sanitară, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a avut discernământ.

În cauză, cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.