Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crima de la Baia Mare: Tânărul acuzat de violarea şi uciderea fetiței de 5 ani şi-a recunoscut faptele

0 232

Tânărul de 17 ani, acuzat de violarea şi uciderea Esterei, fetiţa de 5 ani din Baia Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, de Tribunalul Maramureş, acesta recunoscând că este vinovat de comiterea faptelor.

Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au declarat, joi, că tânărul nu a depus contestaţie la arestarea preventivă.

Tribunalul Maramureș:

” Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 37/DL/27.06.2019, pronunţată în dosarul nr. 1179/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureşarestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 iunie 2019, şi până la data de 26 iulie 2019, inclusiv, a inculpatului J.A., în vârstă de 17 ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi omor calificat.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că acesta, în data de 30.04.2018, într-o clădire dezafectată de pe str.Electrolizei din Baia Mare,  a întreţinut relaţii intime cu o fetiţă în vârstă de 5 ani, şi a exercitat acte de violenţă asupra ei, cu o cărămidă, la nivelul capului, acte care au condus la decesul victimei. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.”

Adolescentul este bănuit că a batjocorit-o şi apoi i-a luat viaţa unei fetiţe de 5 ani, anchetatorii nereuşind timp de peste un an de zile să dea de urma criminalului. După reanalizarea probelor ADN, tânărul de 17 ani a devenit principalul suspect.

Tribunalul Maramureş a admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă a unui adolescent de 17 ani pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi viol.

Surse precizează că tânărul de 17 ani ar fi locuit în aceeaşi casă cu fetiţa şi părinţii ei. Tot potrivit unor surse, tânărul şi-ar fi recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More