Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crima de pe Împăratul Traian. Ucigașii, doi tineri, de 19 și 21 de ani

0 708

Crima petrecută la data de 2 februarie într-un apartament din Bistrița a fost elucidată. Făptașii sunt doi adolescenți, care au plecat de la locul faptei cu 100 de lei, un telefon mobil și un ceas.

Un bărbat, de 71 de ani, a fost ucis în propria locuință de pe strada Împăratul Traian din municipiul Bistrița, la data de 2 februarie. Trupul acestuia a fost găsit la data de 5 februarie, iar la două zile distanță, 7 februarie, au apărut la orizont și făptașii crimei. Este vorba despre doi adolescenți, unul de 19 ani, respectiv 21 de ani, scriu cei de la ziarul Adevărul.

Conform celor de la Adevărul, bătrânul care urma să devină victimă, consumase băuturi alcoolice alături de cei doi tineri. Ulterior victima i-a invitat pe cei doi în apartamentul său de pe strada Împăratul Traian, pentru a continua să se delecteze cu alcool. Sitauția a degenerat în scurt timp deoarece tinerii l-au lovit pe bătrân cu mai multe corpuri dure şi cu un cuţit luat din bucătăria apartamentului.   

Astfel bătrânul a fost lăsat lat la pământ, iar cei doi au întors locuința cu susul în jos pentru a găsi lucruri de valoare. Au plecat cu 100 de lei, un telefon mobil, un ceas și mai multe bijuterii ce nu erau confecționate din metale prețioase.

Despre descoperirea crimei puteți citi aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More