Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă în Pălatca. O femeie a fost omorâtă

0 108

criminalistiI

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat azi la prânz, prin apelul unic de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Pălatca, judeţul Cluj, despre faptul că, în jurul orei 12:30, întorcându-se acasă, şi-a găsit soţia decedată în interiorul locuinţei, care prezenta urme de răvăşire.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi de la structurile subordonate, coordonaţi de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Poliţiştii au constatat că victima este o femeie în vârstă de 58 ani, iar în urma primelor verificări efectuate în prezenţa medicului legist pe corpul acesteia au fost descoperite mai multe urme de violenţă, posibil produse cu un obiect tăietor-înţepător.

Cadavrul a fost transportat la I.M.L. Cluj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi pentru identificarea persoanelor suspecte de săvârşirea acesteia.

Polițiștii au organizat filtre în trafic pe raza întregului județ. Spre lăsarea serii, suspectul crimei a fost prins de oamenii legii la o benzinărie de la intrarea în Dej. Acesta avea asupra lui câteva sute de milioane de lei vechi, fiind condus la secția de poliție pentru audieri.

Se pare că familia Szekely avea o sumă mare de bani în casă, bani primiți ca subvenții de la stat pentru agricultură și creșterea oilor. Suspectul, angajat ca cioban de familia din Pălatca a știut că angajatorii lui au încasat banii și a așteptat momentul prielnic ca să dea lovitura. Când bărbatul a plecat de acasă și femeia a rămas singură, ciobanul a intrat în casă să ia banii. Surprins fiind de femeie, a omorât-o și a fugit cu suma de bani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More