Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă în Sălaj. Adolescent ucis și aruncat într-un pârâu

0 1.675

Un bărbat din Șimleu Silvaniei a sesizat polițiștii, sâmbătă dimineața, cu privire la faptul că, într-un pârâu, sub podul CFR în Șimleu Silvaniei se află o persoană decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar cadavrul aparține unui tânăr, de 17 ani, din Șimleu Silvaniei, Remus Rostaș. Cercetarea la fața locului a fost efectuată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu un medic legist.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, iar suspiciunile procurorilor s-au adeverit, agresorul predându-se la secția de poliție din Șimleu Silvaniei.

Sergiu Florin Rostaș, un individ cu antecedente penale, are 35 de ani, este din Șimleu Silvaniei și dispăruse de acasă chiar după comiterea crimei.

Din primele informații transmise de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj se pare că arma crimei a fost un cuțit. Tânărul în vârstă de 17 ani a fost lovit în repetate rânduri cu cuțitul în cap și gât, cele mai puternice lovituri de cuțit fiind în zona capului. Ulterior, trupul victimei a ajuns în apele râului Crasna, sub podul CFR din Șimleu Silvaniei.

Sorin Flonta, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj a precizat că agresorul este reținut, iar la ora actuală se continuă cercetările în acest caz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More