Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă înfiorătoare în Borșa. Bătrână mutilată și lăsată să agonizeze de un cioban

0 182

O femeie din localitatea maramureșeană Borșa a sfârșit în chip cumplit, ucisă de mâna unui cioban care-i muncise nu demult prin bătătură. Pentru că nu a avut să-i dea niște bani împrumut, bătrâna de 71 de ani a fost maltratată până și-a dat ultima suflare. Nervos că nu a putut să o violeze din cauză că era mult prea beat, Iulian C, de 47 de ani, s-a răzbunat crunt pe victima căreia i-a provocat răni groaznice în zona genitală. Timp de aproape două ore, femeia a agonizat până la moarte într-un șopron unde cadavrul i-a fost descoperit de sora ei, informează Libertatea.ro.

Când s-a trezit cu ciobanul în curte, bătrâna nu și-a imaginat nici o clipă că acelea-i vor fi ultimele clipe de viață. Omul îi mai muncise prin bătătură pentru o farfurie cu mâncare și ceva bani așa că femeia și-a zis că bărbatul de 47 de ani a venit să ceară din nou ceva de lucru. Numai că, de astă dată, ciobanul nu venise cu gânduri bune. A început prin a-i cere niște bani, chipurile, de împrumut  și a sfârșit prin a tăbărâ pe septuagenara lipsită de apărare atunci când i-a spus că nu are nici un șfanț în casă.

Scenele care au urmat sunt desprinse parcă dintr-o peliculă horor. Femeia a fost lovită cu putere cu pumnul în față și apoi târâtă într-o anexă a gospodăriei unde ciobanul beat a încercat să o violeze. Însă, cum băutura s-a dovedit a fi un obstacol mult prea mare pentru  bărbăția lui, individul dezlănțuit s-a răzbunat crunt pe bătrână: i-a provocat și o puternică hemoragie. Apoi, ucigașul a lăsat-o în brațele morții și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cumplitul episod se putea repeta o oră mai târziu când ciobanul criminal a revenit la locul ororii unde a dat nas în nas cu sora bietei femei care s-a stins în șopronul casei.

”Și ei i-a cerut bani, dar femeia parcă a simțit pericolul. A intrat într-o cameră să caute ceva mărunțiș, dar a fugit și  l-a lăsat acolo, în curte, fără să știe că sora ei își dă ultima suflare în șopron. Ceva mai târziu, când asasinul a plecat, femeia s-a întors acasă și și-a găsit sora moartă într-o anexă a gospodăriei. Dacă nu avea prezență de spirit, acum puteam vorbi de un dublu asasinat. Nu se știe…”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Ciobanul asasin: ”Îmi pare rău. Asta e, am făcut-o!”

Procurorii și polițiștii maramureșeni l-au prins rapid pe ciobanul asasin care, inițial, a spus că băutura i-a luat mințile și nu mai știe ce a făcut. Pus în fața probelor care l-au ”trădat”, criminalul și-a mai nuanțat declarațiile și a recunoscut tot:

”Eram beat, îmi pare rău. Asta e, am făcut-o…”, ar fi spus el în fața anchetatorilor care l-au trimis în judecată pentru trei capete de acuzare: viol, omor calificat și tentativă de tâlhărie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More