Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă înfiorătoare la Sighetu Marmaţiei. Un bărbat şi-a ucis tatăl lovindu-l în cap cu ciocanul

0 75

De o moarte îngrozitoare a avut parte un bărbat din Sighetu Marmaţiei. Un tânăr şi-a ucis tatăl lovindu-l în cap cu ciocanul. Nici mama acestuia nu a scăpat de furia fiului. A fost şi ea lovită în cap cu acelaşi ciocan. Din fericire a supravieţuit, însă este în stare critică, informează B1 TV.

Fiul celor doi bătrâni, în vârstă de 27 de ani, cel mai mic dintre cei patru fraţi, a fost plecat la muncă în străinătate. S-a întors în ţară în urmă cu şase luni. Timp suficient, se pare, pentru ca între el şi părinţi să apară neînţelegeri.

Certurile au atins punctul culminant duminică. Din motive doar de el ştiute, tânărul a tăbărât asupra părinţilor săi cu un ciocan. Pe tată l-a doborât primul. Atacatorul şi-a lovit părintele care i-a dat viaţă cu o ferocitate ieşită din comun, cauzându-i leziuni puternice la nivelul capului. Bărbatul a murit pe loc.

Speriată, mama a încercat să fugă, însă nu a scăpat nici ea de furia tânărului. Cu acelaşi ciocan a lovit-o şi pe femeie, însă nu a reuşit să o omoare. Fiind în stare gravă, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare.

Agresorul a fost ridicat de poliţişti şi reţinut. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani buni după gratii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More