Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Crimă îngrozitoare în Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost ucis și apoi incendiat

0 99

În această dimineață, în jurul orei 01.30, un apel pe numărul de urgență unic 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea bistrițeană Dorolea.

Primii care au asigurat intervenția au fost voluntari din localitate, aceștia au găsit, în interiorul casei cuprinse de incendiu, un bărbat – în vârstă de aproximativ 70 de ani – care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Două echipaje de stingere cu autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, sprijinite de formațiunea de pompieri din localitate, cu o autospecială de intervenție, au acționat aproximativ două ore pentru localizarea și lichidarea incendiului și împiedicarea propagării acestuia la casele lipite de locuința cuprinsă de flăcări.

După finalizarea intervenției, ancheta desfășurată la fața locului a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Bătrânul de 70 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă cuprinsă de flăcări. Trupul era acoperit cu mai multe haine. Medicii nu au mai putut face nimic.

În timp ce pompierii se luptau cu flăcările, la faţa locului şi-a făcut apariţia principalul suspect. Oamenii legii l-au pus imediat la pământ şi l-au încătuşat.

Suspectul principal este cunoscut în tot satul ca fiind un om violent, iar oamenii cred că a vrut să îi fure banii bătrânului care locuia singur. El a fost dus la audieri şi riscă ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More