Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Crimă la Călățele. Un bărbat a fost găsit fără suflare

0 69

Un eveniment tragic avut loc în această dimineață, în localitatea clujeană Călățele, unde un bătrân a fost găsit mort în propria casă.

Din primele informații primite de la fața locului, se pare că ar fi vorba de o crimă. Un bătrân a fost găsit mort în casă. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii criminaliști, care, în urma cercetărilor preliminare, au stabilit faptul că pe trupul bărbatului sunt multiple leziuni, fapt ce ducea la ipoteza unei crime.

Criminaliștii cred că bărbatul a  fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, având în vedere că victima a fost descoperită având capul spart.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Carmen Jucan, ancheta în acesta caz a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Bătrânul de 83 de ani locuia singur în casa din Călățele, copiii lui fiind plecați la casa lor. O femeie care locuiește în vecinătate și care avea grijă de bătrân, îi gătea sau îi dădea medicamentele, a fost cea care a făcut în această dimineață macabra descoperire.

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a transmis că este vorba despre un caz de crimă, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj efectuează cercetări. Potrivit unor surse, cadavrul prezenta semne de violență brutală. Mobilul crimei pare a fi jaful.

La locul crimei a fost adus și un câine specializat, pentru a lua urma criminalului. În urma anchetei, oamenii legii speră să depisteze cât mai repede persoana care se face vinovată de comiterea acestei fapte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More