Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă odioasă în Cluj: Și-a ucis tatăl cu toporul, apoi i-a ascuns cadavrul în beciul casei

0 322

Un bărbat și-a ucis tatăl cu toporul, după ce s-a îmbătat, apoi i-a ascuns cadavrul în beci. Cazul cutremurător s-a petrecut în comuna clujeană Panticeu. Individul a ascuns trupul fără viață în beci aproape două zile, iar mai apoi a anunțat crima la Poliție. Judecătorii l-au plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Întâmplarea șocantă a avut loc în comuna Panticeu. Din spusele vecinilor, pensionarul, în vârstă de 78 de ani, ar fi vrut să vândă porcul pe care-l tăiase în bătătură împreună cu fiul său.

Beat fiind, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, și-a ieșit din fire și l-a năpustit asupra propriului tată. Lipsit de apărare, bătrânul a încasat zeci de lovituri și a avut parte de-o moarte fulgerătoare, după ce a fost lovit cu toporul.

Ca nimeni să nu afle despre crimă, individul a ascuns, sâmbătă, trupul fără viață în beci. Două zile mai târziu, a fost cuprins de remușcări și a sunat la Poliție.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost imediat reținut, sub acuzația de omor. Inițial le-a spus anchetatorilor că sângele de pe topor provenea de la porcul pe care-l tăiase. Mai apoi, și-a recunoscut fapta.

Magistrații Judecătoriei Cluj au decis ca el să fie arestat pentru 30 de zile. Pentru fapta sa, bărbatul ar putea sta până la 25 de ani după gratii.

„În data de 13/14.11.2016, la domiciliul comun din sat Cubleşul Someşan, comuna Panticeu, jud. Cluj, numitul Frînc Ioan Mircea i-a aplicat tatălui său, Frînc Alexandru, lovituri repetate cu obiecte contondente şi o secure, peste cap şi întreg corpul, provocându-i decesul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 din C. pen. rap. la art. 199 alin. 1 din C. pen. Faţă de inculpatul Frînc Ioan Mircea s-a dispus de către procuror reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, la 15.11.2016 urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile”, precizează procurorii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More