Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă oribilă la Zalău. O femeie și-a ucis mama cu toporul de bucătărie – VIDEO

0 298

crima zalau - criminalistica

Locuitorii unui cartier din Zalău sunt în stare de șoc după un incident ce a avut loc vineri la prânz, într-un bloc de pe strada Dumbrava. O femeie, cunoscută cu probleme psihice, și-a ucis mama cu mai multe lovituri de topor.

Femeia fusese externată din ospiciu în urmă cu doar două săptămâni, iar azi și-a ucis mama într-o criză de nebunie. Cele două femei erau singure acasă, tatăl criminalei fiind plecat în oraș. Când s-a întors acasă, și-a găsit soția într-o baltă de sânge, pe patul din dormitor. Aveam capul despicat până la creier și mai multe plăgi tăiate pe corp.

Fata acestuia, Diana M. era și ea acasă,însă părea că nu știe ce a făcut și că și-a omorât mama. Bărbatul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au intervenit polițiști, procurori și medici. Personalul de pe ambulanță n-a mai avut ce să facă pentru femeia de 70 de ani, constatând doar decesul.

Trupul acesteia a fost preluat și transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului, în timp ce fata criminală a fost ridicată și ea de la locuință și dusă la Psihiatrie.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

FOTO/VIDEO: Graiul Sălajului

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More