Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Crimă oribilă în Maramureș. Un cioban a fost decapitat de un alt cioban

0 348

crima ciobani clit salaj

O crimă de un sadism înfiorător a avut loc în localitatea maramureșeană Săpânța. Un scandal între doi ciobani a dus la o crimă oribilă, un cioban fiind decapitat.

Totul a pornit de la o ceartă pe fondul consumului de alcool între cei doi ciobani aflați departe de civilizație, la o stână din zona forestieră a comunei Săpânța. Scandalul a degenerat, iar la un moment dat unul dintre ciobani, un bărbat în vârstă de 56 de ani din Sighetu Marmației, a fost lovit în cap de celălalt cioban din Săpânța.

Criminalul, un tânăr de 20 de ani, i-a tăiat apoi capul colegului să și l-a aruncat în foc, cu intenția de a-și ascunde fapta, informează maramedia.ro.

Măcinat de propria conștiință, criminalul a coborât apoi în sat pentru a-l anunța pe proprietarul stânei despre cele întâmplate. Acesta a chemat imediat poliția. La fața locului, oamenii legii au găsit rămășitele capului ciobanului în cenușă.

Tânărul a fost reținut de oamenii legii, care l-au dus la spital, fiind internat în secția de Psihiatrie a Spitalului din Sighet. În funcție de expertiza medicilor, se va stabili dacă acesta avea discernământ în momentul comiterii oribilei fapte, iar anchetatorii vor decide apoi ce măsuri pot fi luate împotriva lui.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More