Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deces suspect pe strada Castanilor din Baia Mare

0 186

Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat de către un vecin. La baza crimei stă un conflict pornit de la o alee.

O crimă a avut loc ieri, 9 aprilie, pe strada Castanilor din municipiul Baia Mare. Conflictul care a dus la uciderea unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, a pornit de la o alee comună din curtea unei proprietăți, scriu cei de la Adevărul.

Se pare că între cei doi vecini exista un conflict mai vechi, notează aceeași reporteri de la ziarul Adevărul, și că aceştia au apelat la instanţă pentru dreptul de proprietate asupra aleii pe care o foloseau amândoi ca să ajungă la casele lor. Totodată vecinii susţin că agresorul a lucrat pe vremea regimului comunist la Securitate şi că era un om certăreţ. 

Alertați prin numărul unic de urgență, 112, la faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Maramureş, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani.

ACTUALIZARE:

”În urma efectuării necropsiei asupra cadavrului bărbatului decedat, ieri, pe strada Castanilor din Baia Mare, s-a constatat că moartea a fost neviolentă și a fost provocată de cauze medicale. În cauză nu a fost dispusa nicio măsură preventivă împotriva vreunei persoane. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul, iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsurile legale” –  au comunicat  reprezentanții IPJ Maramureș

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More