Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Spermezeu, urmărit internațional, prins de polițiștii bistrițeni

0 645

Polițiștii bistrițeni au depistat un bărbat, de 45 ani, urmărit international de autoritățile din Belgia, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Schimbul de date şi informaţii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliției Române, precizează un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat ieri, 22 ianuarie, un bărbat, de 45 de ani, din Spermezeu, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Azi, 23 ianuarie a.c., a fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis împotriva acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile, urmând a fi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile belgiene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More