Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Criminalitatea silvică s-a lăsat cu amenzi usturătoare și confiscări

0 506

În urma unor controale care au vizat criminalitatea silvică polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 9.000 de lei. De asemenea s-a confiscat un autovehicul în valoare de aproximativ 8000 de euro.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Posturile de Poliţie Comunale Negreni, Beliş, Mărişel şi Sâncraiu, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Huedin, au acţionat, în perioada 12-18 martie 2018, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite în domeniul silvic.

Polițiștii au verificat modul de respectare a legislației pe linie silvică, de completare a documentelor de însoțire și proveniență a materialului lemnos, legalitatea acestora, implementarea în aplicația WOOD TRACKING.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 24 de autovehicule și o societate comercială. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei. Totodată, au fost confiscați 84 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 17 000 de lei, și a fost indisponibilizat un autovehicul în valoare de aproximativ 8000 de euro.

Polițiștii vor continua acțiunile pe această linie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More