Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Criminalul prins la Dej, în fața judecătorilor. A fost dat în gât de fosta soție – VIDEO

0 5.158

Cristian Sabou a ucis o femeie în urmă cu șase ani, în Marea Britanie, dar abia acum a fost arestat. El a fost prezentat, în cursul zilei de joi, în fața judecătorilor Curții de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului de arestare.

Cristian Sabou a spus în fața judecătorului că dorește să fie cercetat în Marea Britanie, dar pedeapsa vrea să o execute în România, fiind mai aproape de familie. Bărbatul și-a exprimat dorința ca în Anglia să fie cercetat doar pentru fapta de omor, nu și pentru alte eventuale infracțiuni.

Judecătorul a confirmat mandatul de arestare, iar în zece zile acesta va fi extrădat. 

Acțiunea polițiștilor britanici și a celor români s-a concretizat după ce fosta soție a bărbatului a oferit informații pe care le cunoștea. Mai exact, Cristian Sabou era căsătorit în Anglia cu o femeie din Zalău, alături de care avea două fetițe.

După ce a comis crima odioasă, bărbatul a mai stat patru ani în Anglia, după care s-a întors în țară. În acest timp, însă, el s-a despărțit de mama copiilor lui, motiv pentru care după numeroase amenințări că va divulga secretul, femeia a luat legătura cu rudele victimei și le-a spus cine este criminalul.

În ultimul an, acesta a fost supravegheat de polițiștii români și cei britanici, până când anchetatorii au reușit să își facă un probatoriu solid împotriva lui Sabou. Ieri, acesta a fost săltat din apartamentul în care acesta locuia cu chirie în Dej împreună cu partenera sa și copiii ei minori.

Cristian Sabou, de 27 de ani, este născut în Baia Mare și s-a stabilit o perioadă în Sălaj, apoi în Dej.

Criminalul nu se opune extrădării. Până la acel moment, el rămâne în arest preventiv la IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More