Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Crin Antonescu îl susține pe Horea Uioreanu la șefia PNL Cluj

0 53

someseanul-Horea Uioreanu DSC07547

Aflat la Cluj-Napoca în vizită la noua pistă a aeroportului, președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, nu a ratat ocazia de a-și exprima sprijinul față de Horea Uioreanu, pe care îl susține pentru a conduce PNL Cluj.

În 14 septembrie sunt programate la Cluj-Napoca alegerile pentru organizația județeană a Partidului Național Liberal, pentru funcția de președinte fiind înscriși în cursă Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, și Mihai Szeplekan, consilier județean din partea PNL.

Cu ocazia vizitei pe care a făcut-o azi la Cluj-Napoca, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că el l-ar vota pe Horea Uioreanu pentru șefia PNL Cluj.

„Nu e vorba că Mihai Szeplekan nu ar fi capabil să conducă organizaţia PNL Cluj, dar Horea Uioreanu este un om consecvent”, a declarat Crin Antonescu, cu ocazia vizitei la șantierul noii piste a Aeroportului Internațional Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More