Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cristi Minculescu după concertul de la Dej: ”A fost foarte mișto” FOTO/VIDEO

0 256

Cristi Minculescu - concert Dej (1)

Doi foști componenți ai legendarei trupe Iris au susținut vineri seara un concert la Dej. Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu au reușit să ridice spectatorii în picioare, iar la final s-au declarat foarte încântați de publicul dejean. Cei doi vor reveni la Dej peste două luni.

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu Super-Grup au interpretat piese din repertoriul vechi al trupei Iris, dar și cover-uri ale unor melodii semnate de formații celebre la nivel mondial. Alături de cei doi, au cântat în fața dejenilor suedezii componenți ai trupei Nuțu Olteanu Super-Grup, Ken Sundberg (bass) și Anders Diephus (tobe).

”Suntem foarte mulțumiți. Sperăm să revenim cât de curând. Din păcate, n-am fost de mult timp datorită vremurilor pe care le trăim și nu e afectat doar Dejul, ci și orașele de pe lângă”, a declarat pentru Someșeanul.ro Cristi Minculescu imediat după concert.

Chiar dacă tribunele Sălii Sporturilor nu au fost pline, Cristi Minculescu a apreciat publicul dejean. ”A fost foarte bun, chiar dacă sunt din cinci-șase generații. Mă bucur că au știut piesele românești și pe cele de afară, cu mici excepții. Nici eu nu le știu pe toate cele de afară”, a mai spus Minculescu.

Fostul solist al trupei Iris spune că această colaborare cu Nuțu Olteanu nu este chiar un turneu național, deși au susținut împreună concerte în mai multe orașe: ”Este o parte de turneu național. Pentru că turneu național nu mai face nimeni datorită situației economice. Și aș dori să fac și eu, dar ăstea-s vremurile. Sperăm să ne extindem cu proiectul ăsta, pentru că suntem la început de drum. La început e impropriu spus, pentru că la 31 mai anul trecut am avut primul spectacol și urmează album, lansări, turneu de promovare. Dacă se va putea, dacă nu, asta e treaba.”

Ultima dată când Cristi Minculescu a fost la Dej a fost la Zilele orașului, acum doi ani. Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu sunt programați să revină la Dej în 1 mai, pentru un eveniment organizat de Adi Bancoș în pădurea Bungăr.

 


Cristi Minculescu si Nutu Olteanu in concert la Dej by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More