Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cristian Dan Pintea, numit şef la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Cluj

3 251
Cristian Dan Pintea - Petre Toba - Grindean
Foto: ziuadecj.ro

După ce a fost eliberat din funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, prin dispoziție a inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestor șef Petre Tobă, Cristian Dan Pintea a fost numit azi şef la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Cluj.

Cu data de 10 ianuarie a.c., comisar-şef de poliţie Cristian Dan Pintea a fost eliberat din funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, prin dispoziţie a inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, la data de 10 ianuarie 2014, comisar-şef de poliţie Lucian Traian Bob a fost eliberat din funcţia de şef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi numit în funcţia de şef serviciu la Serviciul Rutier, din cadrul aceleiaşi unităţi, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Cu aceeaşi dată, prin dispoziţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, comisar-şef de poliţie Cristian Dan Pintea a fost numit în funcţia de şef serviciu la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Pintea a fost eliberat din funcție la capătul unui scandal uriaș în care a fost implicat un agent de la circulație.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More