Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Critici dure la adresa Mihaelei Rădulescu, la prima apariție la Românii au Talent

0 66

romanii_au_talent_13_martie_15

Apariția în premieră în postura de jurat la spectacolul concurs Românii au Talent de la Pro TV a Mihaelei Rădulescu nu a fost primită cu aprecieri de către publicul spectator.

Sute de reacții în mediul online au condamnat atitudinea vedetei de televiziune în timpul primei ediții a emisiunii Românii au Talent de vineri seara.

Încă din startul emisiunii, Mihaela Rădulescu și-a dat aere de divă, lucru speculat atât de colegii din juriu, cât și de telespectatori, care au taxat-o imediat pe rețelele de socializare.

Folosit în premieră aseară pe ecranele de la Pro TV, haștagul #romaniiautalent a dat naștere multor comentarii răutăcioase pe rețeaua de socializare din partea internauților. Majoritatea mesajelor de pe haștagul respectiv au făcut referire la concurenți, însă Mihaela Rădulescu a ocupat prima poziție ca țintă directă a comentariilor.

Iar faptul că și-a etalat silicoanele cum a știut mai bine și a jignit o parte dintre concurenți au aprins și mai mult atacurile împotriva ei.

Răbufnirile pe Twitter au început în momentul în care Mihaela i-a spus unei concurente din Bistrița că nu o va mai vota în etapa următoare a emisiunii dacă nu slăbește cel puțin 5 kilograme, afirmație care a declanșat un val de reproșuri.

Iar, apoi, faptul că a catalogat două concurente din Chișinău drept ”golance”, a sărutat pe gură un tânăr de 21 de ani, chiar pe scenă și, la final, s-a tăvălit pe aceeași scenă prin făină, n-au făcut decât să sporească antipatia telespectatorilor.

Atitudinea Mihaelei nu a fost nici pe placul colegilor din juriu. Andra chiar s-a luat la ceartă cu noua ei colegă din emisiune, după replica Mihaelei privind concurenta din Bistrița.

”Dacă data viitoare nu vei slăbi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează”, a spus Mihaela. Andra a sărit în apărarea fetelor: ”Aici nu suntem la gimnastică, ci la Românii au talent. Dacă un concurent își demonstrează talentul, nu contează câte kilograme are. Şi chiar nu mi se pare grasă”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More