Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cros “Alergăm, ne distrăm…..spre tabără ne îndreptăm! ” organizat de Fundația Porțile Deschise Gherla

0 160

Pe data de 25 aprilie 2018 va avea loc, pe Stadionul Municipal Gherla, crosul  “Alergăm, ne distrăm…..spre tabără ne îndreptăm! ”, care are ca scop trimiterea copiilor proveniți din familii defavorizate în tabere.

Scopul principal al evenimentului este cel de strângere de fonduri în vederea continuării proiectelor socio-educaționale de prevenire a abandonului și instituționalizării copilului, organizate în cadrul Centrului de Zi pentru copii. De asemenea, un alt scop este organizarea unei tabere cu copiii beneficiari ai serviciilor sociale de educare, socializare, asistență și consiliere, reintegrare familială și comunitară, desfășurate de Fundația “Porțile Deschise” – Centrul de Zi pentru copii, Gherla. Acțiunea este realizată pentru copiii ce provin din medii defavorizate din Gherla și satele limitrofe.

După strângerea fondurilor copii din clasele 1-4 di cadrul Fundației vor merge la Mărișel, iar cei din clasele 5-8 la Băișoara.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More