Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cros caritabil la Gherla, pentru copiii de la Centrul de Zi ”Porțile deschise”

0 56

Fundația ”Porțile deschise”, Centrul de Zi Gherla organizează sâmbătă, 23 aprilie, pe stadionul ”Olimpia” din Gherla un eveniment caritabil sub forma unui cros, dedicat copiilor beneficiari ai programului Centrului de Zi din localitate.

În Centrul de zi ” PORȚILE DESCHISE” Gherla 40 de copii sunt asistați cu temele lor de personal specializat, iar 12 preșcolari din comunitatea de romi beneficiază de asistare socio-educațională pentru însușirea normelor generale de conduită, igienă și educație necesare integrării în sistemul școlar. Scopul este de a oferi acestor copii o abordare holistică pentru a se asigura că aceștia vor ieși din ciclul de sărăcie prin frecventarea școlii și obținerea unei educații care să îi ajute să aibă un viitor mai bun. Investiția într-un copil schimbă viitorul lui… și al societății”, spun organizatorii acestui cros caritabil.

Cu 360 lei, un copil are șansa să participe timp de o săptămână la tabăra de vară!

Tabăra de vară este șansa ca un copil să poată ieși din mediul lui obișnuit, să primească mese echilibrate și să aibă ocazia de a-și însuși principii și valori de viață sănătoase, menite să îl ajute să ia decizii înțelepte în viață. Amintirile și prietenii sunt comori de durată pe care copilul le duce acasă! Ajută un copil să se bucure de o săptămână într-o tabără de vis!

Cine organizează evenimentul? Cine suntem noi?

Fundația ” Porțile Deschise”, Centru de Zi, Gherla România (www.portile-deschise.com) este responsabilă pentru punerea în aplicare a crosului. Acest lucru se face în colaborare cu „Impact”, asociație din Elveția, care este sponsor principal al Centrului de Zi „Porțile Deschise „, Gherla (www.open-hands.ch), Primăria Municipiului Gherla, Someșeanul.ro și „PrintForce” Cluj-Napoca.

Fundația „Porțile Deschise” conduce Centrul de Zi, beneficiarii fiind copii din comunitatea de romi și copii din medii dezavantajate socio- economic. Copiii sunt încurajați și sprijiniți în dezvoltarea lor personală și educațională. Centrul dispune de 12 de locuri pentru copii de la 4-6 ani (programul pentru preșcolari ) și 40 de locuri pentru elevii de clasele I-VIII. La tabăra de vară vor participa 40 de copii, beneficiari ai proiectelor Centrului de Zi, plus echipa de specialitate cu ajutoarele lor .

Despre eveniment

Crosul va avea loc în data de 23 Aprilie 2016, ora 15,00 pe stadionul municipal „Olimpia” Gherla. La cros participă beneficiarii proiectului socio-educațional pentru școlari precum și alți simpatizanți ai Centrului. Vor exista stații de jocuri și picturi pe față pentru copiii prezenți.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More