Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CS Unirea Dej a pierdut amicalul cu Știința Explorări Baia Mare – VIDEO

0 49

Unirea Dej 2014

Sala Polivalentă din Sighetu Marmației a găzduit sâmbătă partida amicală de volei masculin dintre Știința Explorări Baia Mare și CS Unirea Dej, meci câștigat de către băimăreni cu 3-0.

Primul set a fost câștigat de către echipa din Baia Mare cu 25-20, al doilea set a fost mai echilibrat (26-24), pentru ca în al treilea set băimărenii să se impună la 21. După terminarea meciului, cele două echipe au mai jucat un set suplimentar, care a fost câștigat, de asemenea, de băimăreni cu 25-17.

Pentru Unirea Dej a fost primul amical jucat de la reluarea pregătirilor, fapt care s-a văzut și în teren. Echipa mai are nevoie de jocuri pentru a se omogeniza, având în vedere că în această vară s-au produs mai multe modificări în lotul dejenilor, lucru recunoscut și de către antrenorul Victor Lazăr:

”Cred că cele două echipe au jucat un volei bun in acest meci. Noi am jucat primul amical, de la reluarea pregătirilor, și suntem intr-o formulă mult schimbată față de campionatul precedent. Obiectivul nu a fost fixat încă, dar cert este că va fi un sezon de tranziție pentru noi.”

De cealaltă parte, Marius Botea, antrenor principal la Știința Explorări, a declarat: ”Am reușit să învingem cu 3-0 un adversar de tradiție, dar sunt sigur că în meciurile oficiale din campionat nu ne va fi la fel de ușor. Mai avem mult de lucru și mai așteptăm la echipă să vină în zilele următoare încă un fals (trăgător universal). Deocamdată obiectivul pentru noul campionat nu a fost fixat.”

Explorări: Râpeanu, Veber, Graham, Păștean, Bălhăceanu, Klanac, Olar (libero). Au mai jucat: Răileanu, Goteciuc, Suson, Neamț, Nagy, Balog (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop

Unirea: Dascălu, Miroslavjevic, Coasă, Ilic, Didorciuc, Dincă, Gavriș (libero). Au mai jucat: Gemănariu, Mihălescu, Fuzeși, I. Baciu, Ionuț Baciu. Antrenori: Victor Lazăr, Tiberiu Szilagy

Au arbitrat: Sebastian Borota și Răzvan Lupuțan (Baia Mare).

Video: sighet-online.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More