Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CS Unirea Dej scoate la vânzare abonamente pentru noul sezon (ACTUALIZARE)

0 71

Conducerea clubului de volei masculin Unirea Dej a decis ca din sezonul următor să ofere iubitorilor echipei dejene noi facilități, sub forma unor abonamente care aduc mai multe beneficii.

”Incepand cu acest sezon, CS Unirea Dej vine cu o noutate si speram, o surpriza pentru toti iubitorii de sport si de volei din Dej. Astfel, clubul nostru va scoate la vanzare abonamente pentru meciurile echipei pentru sezonul 2013-2014” se arata pe site-ul oficial al clubului de volei masculin.

Cu adevărat introducerea de abonamente este o noutate, iar anunțul o mare surpriză, având în vedere că până acum se intra la meciuri gratuit. Unii suporteri cred că prin această modificare clubul va avea de suferit. Asta pentru că, dacă până acum CS Unirea Dej se bucura de cel mai numeros public la meciurile de pe teren propriu din Divizia A1 la volei masculin, odată cu introducerea biletelor de intrare și a abonamentelor, tribunele vor fi mai mult goale.

Conducerea clubului încearcă totuși să câștige publicul de partea echipei și anunță și anumite facilități pentru cei care vor achiziționa abonamente:
– rezervarea locului in sala pentru intreg sezonul 2013-2014 la toate actiunile echipei de volei
– scaune personalizate pentru posesorii abonamentelor,
– gratuitate pentru transport la actiunile unde clubul va pune la dispozitie autocare pentru vizionarea meciurilor din deplasare,
– poza si calendar cu echipa inainte de primul meci din campionat,
– participare gratuita la tombole – 1 tichet pentru fiecare abonament.

Deocamdată nu s-a stabilit și un preț al unui abonament pentru sezonul 2013-2014, acesta urmând a fi anunțat până la finalul acestei luni.

Așteptăm cu această ocazie și delimitarea unei zone speciale pentru reprezentanții presei, care nu au avut niciodată un loc anume stabilit în tribunele Sălii Sporturilor din Dej.

ACTUALIZARE: Antrenorul echipei, Victor Lazăr, vine să lămurească problema abonamentelor spunând că acestea vor fi doar pentru persoanele care doresc locuri rezervate și celelalte facilități. Pentru restul iubitorilor voleiului dejean intrarea va fi în continuare liberă. Conducerea clubului speră totuși ca cei care sunt aproape de echipă și care vin meci de meci la sală, să achiziționeze astfel de abonamente, dând în acest mod o mână de ajutor formației dejene, considerând orice sprijin financiar binevenit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More