Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cu ajutorul unor documente falsificate a încercat să obțină un împrumut

0 36

bani

Două femei sunt cercetate de poliţişti pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, fapte comise pentru obţinerea unui împrumut.

La 15 septembrie, în urma cercetărilor efectuate, s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de o femeie de 39 de ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceeaşi măsură s-a luat şi faţă de o altă femeie de 65 de ani pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Din verificările efectuate în cauză a reieşit că femeia de 39 de ani i-ar fi pus la dipoziţia celei de-a doua, documente falsificate pentru a putea obţine un împrumut.

Femeia de 65 de ani, din Cluj-Napoca, cu ajutorul actelor care atestau date ireale, ar fi indus şi menţinut în eroare reprezentanţii unui agent economic astfel încât să încaseze 15.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More