Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cu Blue Air poți zbura de la Cluj-Napoca la Iași sau Timișoara

0 123

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând din 1 octombrie 2016, operatorul aerian Blue Air va începe operarea de zboruri interne între Cluj-Napoca, Iași şi Timișoara.

Odată cu sezonul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air își va stabili baza operațională pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, în prezent operând de pe aeroport 3 destinații regulate – București Otopeni, Dublin, Liverpool – iar din 16 decembrie 2016, acestora li se va adăuga şi destinaţia Birmingham.

 Mai mult decât atât, începând cu anul 2017 compania aeriană Blue Air va demara zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul Internațional Cluj spre: Constanța din 27 aprilie, Londra Luton din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie şi Hamburg din 3 iunie 2017, ajungându-se astfel, la nu mai puțin de 11 destinații operate de compania aeriană Blue Air, de pe baza sa de la Cluj-Napoca.

Noile rute interne vor fi operate atât direct cât şi cu escală de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj după următorul program:

zboruri-interne-blue-air-cluj

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air a declarat: „Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor intre Cluj-Napoca si Bucuresti, face parte din strategia noastra de dezvoltare. Blue Air este prima companie aeriana care conecteaza trei mari orase din Romania – Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Suntem siguri de succesul acestor noi rute datorita conditiilor excelente de transport, a preturilor foarte accesibile, dar in special a timpului foarte scurt in care se parcurg aceste distante.”

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tișe a declarat: „Noile zboruri interne vor conecta 3 din cele mai importante orașe și regiuni ale României. Nu pot decât să felicit compania aerienă Blue Air pentru demararea acestor zboruri de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și pentru stabilirea unei baze operaționale la Cluj, lucru care va servi cu siguranță la dezvoltarea relațiilor turistice și economice dintre aceste județe.”

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo, a precizat la rândul său: „Ne bucură faptul că putem oferi tuturor pasagerilor cele mai bune conexiuni de zbor. Aceste noi rute interne vor spori accesibilitatea pasagerilor dinafara ariei de acoperire, la serviciile de transport aerian disponibile de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, iar cele 5 noi destinații anunțate pentru anul 2017 vor contribui la extinderea și dezvoltarea rețelei de rute existentă, Blue Air operând astfel 11 destinații de pe aeroport.”

De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vor fi operate 17 noi destinaţii regulate în perioada 2016-2017, ajungându-se la un total de 41 zboruri regulate spre 18 țări din Europa și Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi: https://www.blueairweb.com/

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More