Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cu documente false la volan, s-au ales cu dosare penale

0 91

Au prezentat pentru control documente false, dar s-au ales cu dosare penale și sunt cercetați de polițiștii din Sângeorz-Băi.

În după-masa de 11 aprilie a.c., polițiștii din Sângeorz-Băi au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Național 17D, prin localitatea Maieru. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din localitate care le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile din România.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, iar documentul prezentat a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

***

În dimineața de 10 aprilie a.c., pe Drumul Comunal 4 din localitatea Leșu, a fost depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din Livezile, conducând un autoturism înmatriculat în județul Bihor.

Acesta a prezentat pentru control un permis eliberat de autoritățile din Irlanda, iar în urma verificărilor efectuate, datele oferite de bărbat nu corespundeau cu cele înscrise pe documentul prezentat, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia. Totodată, polițiștii au constatat faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și uz de fals.

***

La data de 10 aprilie a.c., un bărbat de 29 de ani, din Feldru, oprit pentru control pe Drumul Național 17D, în localitatea Ilva Mică, a prezentat polițiștilor un document despre care pretindea că este permis de conducere eliberat de autoritățile din Irlanda.

În urma verificării documentului, polițiștii au constatat că nu prezintă elementele de siguranță ale unui document valabil și l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, pentru conducerea unui vehicul fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More