Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cu furtul pe la cele sfinte. Prinși în Maramureș pentru 20 de lei după ce au spart 40 de biserici timp de un an

0 115

Doi tineri, unul din Sălaj și unul din București, s-au dovedit a fi extrem de „bisericoși” după ce s-a descoperit că au comis furturi în peste 40 de lăcașuri de cult.

Conform unui comunicat IPJ Maramureș, poliţiştii Secţiei 7 au acţionat cu operativitate în cazul unui furt dintr-un locaş de cult comis sâmbătă după-amiaza, reuşind la scurt timp de la sesizare să identifice şi să reţină doi tineri bănuiţi de comiterea faptei. Este vorba de un bucureştean de 18 ani şi un sălăjean în vârstă de 27 de ani.

S-a scos la iveală că cei doi tineri ar fi participat la slujba religioasă la o mănăstire de pe raza comunei Coroieni, de unde au sustras, culmea, 20 de lei din cutia destinată lumânărilor. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în cursul acestui an cei doi ar fi comis furturi din peste 40 de biserici şi mănăstiri, din mai multe judeţe. Valoarea prejudiciului este de aproximativ de 15 000 de lei.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More