Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cu peste 200 km/h pe Autostrada Transilvania. Nu avea nici actele la el

0 38

autostrada transolvania

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 au depistat, pe tronsonul Gilău – Câmpia Turzii, un bărbat care conducea un autoturism cu o viteză de 201 de km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru depăşirea regimului legal de viteză, precum şi pentru lipsa documentelor personale şi ale autoturismului, cu amendă în valoare de 1350 lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile.

Astăzi, poliţişti ai Biroului de Poliţie Autostrada A3 -Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12+400m, pe sensul de mers Gilau – Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 201 km/h.

Totodată, poliţiştii rutieri au constat faptul că bărbatul nu avea la el documente personale şi ale autoturismului pe care îl conducea.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1350 de lei, conform legislaţiei în vigoare.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More