Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cu un serviciu deficitar, Unirea Dej a pierdut în fața Craiovei – VIDEO

0 103

CS Unirea Dej a fost învinsă azi, pe propriul teren, de SCMU Craiova într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a din Divizia A1 la volei masculin.

Unirea Dej a început cum nu se poate mai bine partida, iar spre finalul primului set a reușit să se desprindă confortabil, prin două puncte reușite de moldoveanul Vasile Talpă, pentru ca în finalul setului Răileanu să închidă tabela la 25-20.

Setul al doilea s-a desfășurat tot sub semnul echilibrului, dar de această dată avantajul a înclinat în fața oaspeților. Craiova a condus o bună parte din set, însă dejenii s-au apropiat și au egalat la 22, însă nu au mai avut tăria și inspirația pentru a prelua conducerea, astfel că echipa oaspete a încheiat setul la 23-25.

Intrată în runda a treia, Unirea Dej a arătat că poate să conducă și să facă și spectacol. Dejenii au condus confortabil pe tabelă în prima jumătate a setului, beneficiind și de sprijinul unui public animat, însă după 12-7 și 15-11, Craiova a revenit în forță și a egalat la 16.

Echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi nu s-a mai regăsit, dejenii având o serie de erori personale, în special la serviciu, care au dat un și mai mare avantaj oltenilor. Aceștia s-au desprins la două și apoi la trei puncte diferență, la finalul setului tabela arătând 22-25 în favoarea Craiovei.

După două seturi pierdute la limită, dejenii au pierdut orice urmă de control în setul al patrulea. Cu un serviciu dezastruos pe toată durata meciului, nu mai puțin de 33 de puncte fiind pierdute din servicii date în fileu sau în aut, Unirea a fost clar dominată în ultima rundă. Craiova a condus chiar și cu 16-23, Unirea s-a apropiat la 19-23, dar Craiova a mai făcut două puncte și a luat setul dar și victoria în acest meci cu toate cele trei puncte puse în joc.

Vedeți în materialul video de mai sus momentele principale ale jocului, dar și declarațiile antrenorului Marius Dascălu de la finalul meciului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More