Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Culturi de cannabis descoperite într-un apartament și pe un teren împădurit

0 68

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Maramureș și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit trei culturi de cannabis, în municipiile Baia Mare, Satu Mare şi în localitatea Groşi. Aproape 7 kg. de muguri și frunze de cannabis au fost ridicate în urma perchezițiilor.

În ziua de 11 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureș și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș au efectuat trei percheziţii la locuințele unui bărbat, de 34 de ani, din Baia Mare, bănuit de cultivarea ilicită de droguri de risc.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite două culturi indoor şi una outdoor de plante de cannabis și au fost ridicate aproximativ 7 kg. de muguri şi frunze de cannabis,  precum şi 32 de răsaduri de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, o instalaţie de iluminare a plantelor, un calculator şi 2.000 de lei.

Polițiștii au stabilit că, în perioada 2012 – 2016, bărbatul ar fi cultivat plante de cannabis atât în apartamentul din municipiul Satu Mare, cât şi pe terenul împădurit de pe raza localității Groşi, județul Maramureş.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Maramureş, cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat și polițiști de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More