Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum atrage Becleanul medicii. Un bloc ANL pentru personalul medical

0 176

Un bloc cu 24 de apartamente va fi construit în Beclean, până la finalul anului viitor, acesta fiind destinat medicilor și personalului medical care își vor desfășura activitatea la Spitalul din Beclean.

Blocul va fi construit chiar lângă Spitalul Orășenesc Beclean, pentru ca personalului angajat al unității spitalicești să îi fie cât mai ușor să ajungă la locul de muncă.

Potrivit primarului Nicolae Moldovan, contractul de construcție pentru blocul ANL a fost semnat în această dimineață, proiectul având o valoare de 3,4 milioane de lei.

Noul bloc ANL va avea 12 locuințe cu o cameră și alte 12 cu două camere și va fi gata până cel târziu la sfârșitul anului 2018.

”Vreau să subliniez că acest bloc ANL este un proiect pe care îl așteptăm de mult timp pentru că vine în sprijinul medicilor și personalului medical care ar vrea să lucreze la Spitalul din Beclean și care nu aveau o locuință. Știu sigur că așa vor veni și mai mulți medici care să profeseze la noi în oraș, atragerea lor către Spitalul Orășenesc Beclean fiind o prioritate pentru administrația locală. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit , în special Agenției Naționale pentru Locuințe care ne este alături de fiecare dată”, spune primarul Nicolae Moldovan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More