Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum a decurs jaful armat de la banca din Bistrița: Imagini camera supraveghere – VIDEO

0 81

Jaf armat la filiala Raiffeisen Bank din Bistrița, întreaga acțiune a tâlharului fiind surprinsă de camerele de supraveghere din unitatea bancară. Hoțul, rămas deocamdată neidentificat a intrat înarmat, le-a amenințat pe angajate cu un pistol ți a plecat cu toți banii găsiți, adică 19.000 de lei.

Îmbrăcat cu o bluză albă, șapcă pe cap și ochelari de soare, tâlharul a intrat în sediul băncii în momentul în care o femeie era la ghișeu și făcea o plată. A stat puțin la rând și dintr-odată a scos un pistol și i-a amenințat pe ceilalți.

În timp ce atacatorul le amenința pe angajatele băncii cu un pistol, una dintre cliente a reușit să se strecoare afară din bancă și a chemat poliția.

Până la sosirea forțelor de ordine, hoțul dispăruse intre timp, iar anchetatorii au informații că se deplasează cu o mașină cu numere de Brașov.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum îi pune pistolul la ceafă angajatei și îi dă o plasă în care să îi pună banii. Mai bine de 20 de secunde, individul nu și-a dezlipit arma de gâtul femeii, apoi a continuat să îl țină îndreptat spre ea. Îngrozita, ea a deschis seiful împreună cu o colegă și amândouă îi dau toți banii.

După ce atacatorul a dispărut, angajata a apăsat și butonul de panică. În tot acest timp, clienta băncii a reușit să fugă la magazinul de alături pentru a cere ajutor.

Sub amenințarea pistolului, casierița i-a dat atacatorului doar 19.000 de lei pentru că mașina blindată care trebuia să aprovizioneze banca nu ajunsese. Iar hoțului i-a fost ușor să ia banii, pentru că în bancă nu exista un paznic. Banca e dotata doar cu camere de supraveghere și sistem de alarma prin contract cu o firma de pază.

Polițiștii încearcă să îl prindă pe hoț și au organizat filtre la ieșirile din oraș, dar și în județele învecinate. Oamenii legii au informații că a fugit cu o mașină înmatriculată în Brașov.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More