Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum a lovit furtuna într-o comună din Cluj. Trei mămici au evitat la secundă o uriașă tragedie – VIDEO

0 113

Furtuna care a lovit județul Cluj în 17 septembrie rămâne încă adânc săpată în memoria locuitorilor care au trăit clipe de coșmar în timpul vijeliilor foarte puternice.

Pe internet și pe rețelele de socializare continuă să apară imagini îngrozitoare cu efectele devastatoare ale furtunii, imagini surprinzând oameni loviți din toate părțile de acoperișuri și obiecte luate de vântul violent.

Nici comuna Aghireșu, din județul Cluj, nu a scăpat de furtuna de septembrie, imagini surprinse de camerele de supraveghere arătând că în doar câteva secunde o după-amiază liniștită de duminică s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cei prinși în aer liber.

La un loc de joacă pentru copii dintr-un părculeț din comună trei mămici își supraveghează copilașii în timp ce aceștia se joacă pe tobogan. Văzând că vântul se întețește și că devine periculos, aceștia își iau disperate copiii în brațe sau de mână și fug să se adăpostească. În doar câteva secunde scena filmată se transformă într-un scenariu de film apocaliptic, acoperișurile clădirilor din jur zboară spre locul de joacă, iar obiectele de mobilier urban sunt practic luate pe sus de vânt. Un tânăr fuge și el din calea prăpădului și se adăpostește sub o construcție din lemn, fiind în pericol să fie lovit de tot ce zboară.

Într-un alt cadru postat de Ioan Ples pe rețeaua de socializare, mașini aflate în trafic într-o intersecție sunt surprinse de furia naturii, iar un autoturism cu persoane înauntru ajunge să fie lovit violent de o bucată de acoperiș. Din fericire, după șocul suferit șoferul își revine repede și pleacă disperat din calea furtunii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More