Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum mint ei poporul cu televizorul. Coreea de Nord în finala Campionatului Mondial – VIDEO

5 183

coreea de nord la cm 2014

O înregistrare a televiziunii publice din Coreea de Nord face furori pe internet. Prezentatoarea buletinului de știri anunță plină de mândrie că echipa națională a Coreei de Nord s-a calificat în finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia.

Minciuna regimului comunist din Coreea de Nord este una amețitoare. Echipa națională a Coreei de Nord nu doar că s-a calificat în ultimul act al celei mai importante competiții fotbalistice din lume, ba chiar a zdrobit în drumul spre finală echipe ”concurente” mai ales pe plan ploitic, după cum anunță jurnalul de știri al televiziuni naționale.

În realitate, Coreea de Nord nici măcar nu s-a calificat la Cupa Mondială, însă populația țării știe altceva. Că echipa lor națională a învins Japonia cu 7-0, SUA cu 4-0 și China cu 2-0.

Astfel, locuitorii Coreei de Nord știu că reprezentativa lor va juca în această seară marea finală împotriva Portugaliei, o altă țară care a ieșit de mult din cărțile pentru trofeul suprem.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anghelescu Marian spune

    Tare =)) vise.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More