Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum s-a răzbunat un tânăr pe iubita care l-a înșelat

0 361

inselat

zbunarea e arma prostului, se zice, dar de multe ori aduce atâta satisfacție. A simțit asta pe pielea lui un tânăr înșelat de iubita lui de mai multe ori.

Ca să se răzbune pe prietena lui pentru că l-a înșelat de mai multe ori, tânărul a decis să anunțe tot orașul despre isprăvile tinerei. A scos astfel la imprimantă în mai multe exemplare afișul din fotografie și l-a lipit pe stâlpii din oraș.

Ba mai mult, ca să știe lumea despre ce e vorba a explicat cu lux de amănunte și ce a motivat acțiunea lui de răzbunare:

”După cinci ani jumătate a decis să mă înșele cu un coleg de servici la fabrica la care lucra, Swobada. Aventura a durat 4 luni. Recent a decis să mă înșele din nou cu un alt coleg de servici la noua fabrica la care lucrează ca operatoare Kathrein, platforma Incotro. Noul băiat, 22 de ani, Rian. În final și-a făcut un obicei să se culce cu colegii de servici, iar alții profită de ea.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More