Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum se pariază pe Cupa Mondială de Fotbal din 2022?

0 867

Marea sărbătoare a fotbalului mondial a început, iar întreaga planetă stă cu ochii ațintiți pe meciurile și pe știrile legate de Cupa Mondială din Qatar. Mulți oameni care nu urmăresc fotbalul în mod obișnuit încep să descopere farmecul jocului și nu este de mirare că unii dintre aceștia se întreabă cum se poate paria pe CM 2022. Mai jos prezentăm câteva dintre cele mai comune moduri de a paria la prestigiosul turneu final din Qatar.

Pariuri pe meciuri individuale

Aceasta este cea mai comună formă de a paria. Pentru fiecare meci de la mondial, casele de pariuri online propun sute de tipuri de pariuri. Pe lângă tradiționalele piețe legate de învingător (1X2) și de totalul golurilor (sub/peste), se poate paria și pe numărul cartonașelor, pe procentul posesiei avut de echipei, pe numărul șuturilor pe poartă, pe marcatori, pe metoda marcării golurilor și așa mai departe. În plus, se poate paria și live pe meciurile de la mondial,

Pariuri pe faza grupelor

În acest an, nu avem nici o „grupă a morții”. Cu alte cuvinte, la startul competiției, există favorite clare pentru primele două locuri. Cu toate acestea, la turneele finale apar aproape întotdeauna surprize. Spre exemplu, Argentina a pierdut meciul de debut în fața Arabiei Saudite, deși oaspeții aveau una dintre cele mai ridicate cote Cupa Mondială 2022 în această fază a competiției, și anume 26. Pariurile pe câștigătoarea grupelor sau pe echipa care va ocupa locul secund pot fi interesante, întrucât cotele se adaptează rezultatelor existente, iar oportunitățile nu lipsesc niciodată.

Pariuri în faza eliminatorie

16 dintre cele 32 de echipe care au luat startul la CM 22 vor ajunge în faza eliminatorie, care va începe în data de 3 decembrie 2022. Până în acel moment, pasionații vor avea ocazia să-și formeze o impresie vizavi de forma tuturor echipelor rămase în luptă, așa că ne putem aștepta la mai puțin surprize. Prin urmare, avem de-a face cu o fază a competiției în care meciurile ar trebui să fie ceva mai ușor de prezis.

Pariuri pe câștigătoarea turneului

Acesta este primul pariu care apare în oferta oricărui operator de pariuri sportive. Deși pentru unii microbiști, pariurile antepost presupun o așteptare prea lungă până la soluționarea biletului, pentru alții, acestea reprezintă o modalitate excelentă de a trăi mondialul la intensitate maximă. În prezent, Brazilia este principala favorită, fiind urmată de Franța și de Anglia. Curios, Argentina este a patra favorită la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar, chiar dacă naționala „Pumelor” a avut parte de un debutat catastrofal la ultimul turneu final la care va participa superstarul Lionel Messi.

Pariuri pe cel mai bun marcator

Cine va câștiga Balonul de Aur la CM 2022? Casele de pariuri îl dau ca favorit pe Kylian Mbappe, iar următorul pe listă este veteranul Olivier Giroud, colegul său de la naționala Franței. Neymar, Messi și Harry Kane și Cristiano Ronaldo sunt următorii pe listă. Totuși, pe lângă acest pariu antepost, există și piețe alternative care pun în competiție doi jucători, ca de exemplu Alvaro Morata și Aleksandar Mitrovic sau Rafael Leao și Heung-min Son.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More