Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum stau cu avizele instituțiile de învățământ din Dej, la începerea anului școlar

0 115

Referitor la situația instituțiilor de învățământ din municipiul Dej, privind avizele pentru începerea anului școlar , Primăria Municipiului Dej informează:

La Grădinița cu Program prelungit” Arlechino”, este în implementare proiectul „Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit „Arlechino”, cu valoare de peste 2.800000 lei.

Lucrările vor fi demarate în data de 11 septembrie iar copiii își vor desfășura activitatea în spații ale Colegiului Național ” Andrei Mureșanu” .

La Liceul Tehnologic” Someș ” Dej, se implementează proiectul de „Reabilitare și modernizare a Liceului Tehnologic „Someș” Dej”, cu o valoare de aproximativ 7.8 milioane lei.

Lucrările vor demara în această toamnă, elevii își desfășoară orele de curs până la finalizarea proiectului, în locația fostei Școli Generale nr. 5, care a fost amenajată în acest sens.

La Grădinița cu Program Prelungit „ Piticot ” se execută lucrări astfel încât anul școlar să înceapă în bune condiții și în această unitate.

”Investițiile în instituțiile de învățământ le-am demarat tocmai pentru a crea condiții de studiu adecvate, cu materiale moderne și durabile, adaptate la cerinţele actuale, pentru elevii noștri și cadrele didactice, la fel cum am implementat proiecte de modernizare la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” și Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”. Până la finalizarea lucrărilor copiii își vor desfășura activitatea în alte spații, pentru a nu întrerupe procesul instructiv educativ.

Nu sunt singurele unități de învățământ din Dej, care vor fi modernizate , pentru alte trei instituții au fost aprobate proiecte de modernizare depuse de Primăria Municipiului Dej: Grădinița cu Program Prelungit ”Junior”, Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Piticilor” și  Reabilitarea și dotarea Creșei din Municipiul Dej, str. Regina Maria, nr. 19”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More