Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum te poți conecta gratuit la Digi Wi-Fi

2 1.109

harta digi wifi

RCS&RDS, compania lider pe piaţa serviciilor de televiziune şi de internet, este primul operator telecom local care a lansat la nivel naţional o reţea de hotspot-uri Wi-Fi la care se pot conecta utilizatorii de smartphone-uri, tablete, laptopuri şi de alte dispozitive compatibile.

Dacă la începutul anului trecut compania avea 1.200 de puncte de acces wireless (Wi-Fi) în peste 40 de oraşe mari din ţară, acum numărul acestora a ajuns la 2.311.

Dacă ești client la internet fix al RCS&RDS sau ai abonament doar la Digi Net Mobil, pe telefon sau prin modem USB te poți conecta gratuit în rețeaua Digi Wi-Fi.

Pentru asta, trebuie mai întâi să iţi faci un cont pe site-ul RCS&RDS, unde vei seta un username şi o parolă. De fiecare dată când vei fi într-o zonă cu un hot spot va apărea afişată reţeaua cu numele DIGI_WIFI. Când vei deschide o pagina web vei fi redirecţionat automat către pagina de autentificare unde trebuie să introduci numele şi parola.

Pentru o conectare automată trebuie să accesezi Digi Wi-Fi Direct Login, unde vei introduce numele de utilizator şi parola, iar apoi reconectările la reţea se vor face automat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Cristi spune

    induci lumea in eroare ! cuvantul ‘gratuit’ nu are ce sa caute in titlu. te contrazici singur cu urmatoarea afirmatie: ‘Dacă ești client la internet fix al RCS&RDS sau ai abonament…’

  2. Cristi spune

    induci lumea in eroare ! cuvantul ‘gratuit’ nu are ce sa caute in titlu. te contrazici singur cu urmatoarea afirmatie: ‘Dacă ești client la internet fix al RCS&RDS sau ai abonament…’

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More