Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cum te poți conecta gratuit la Digi Wi-Fi

2 40

harta digi wifi

RCS&RDS, compania lider pe piaţa serviciilor de televiziune şi de internet, este primul operator telecom local care a lansat la nivel naţional o reţea de hotspot-uri Wi-Fi la care se pot conecta utilizatorii de smartphone-uri, tablete, laptopuri şi de alte dispozitive compatibile.

Dacă la începutul anului trecut compania avea 1.200 de puncte de acces wireless (Wi-Fi) în peste 40 de oraşe mari din ţară, acum numărul acestora a ajuns la 2.311.

Dacă ești client la internet fix al RCS&RDS sau ai abonament doar la Digi Net Mobil, pe telefon sau prin modem USB te poți conecta gratuit în rețeaua Digi Wi-Fi.

Pentru asta, trebuie mai întâi să iţi faci un cont pe site-ul RCS&RDS, unde vei seta un username şi o parolă. De fiecare dată când vei fi într-o zonă cu un hot spot va apărea afişată reţeaua cu numele DIGI_WIFI. Când vei deschide o pagina web vei fi redirecţionat automat către pagina de autentificare unde trebuie să introduci numele şi parola.

Pentru o conectare automată trebuie să accesezi Digi Wi-Fi Direct Login, unde vei introduce numele de utilizator şi parola, iar apoi reconectările la reţea se vor face automat.

Comentarii