Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cupa ”Latino Angels” 2014 la Dej – grație, eleganță și talent FOTO/VIDEO

0 1.002

Cupa Latino Angels 2014 - dans modern (1)

Dejul a devenit duminică, pe parcursul întregii zile, capitala dansului modern din Ardeal. Sala Sporturilor din Dej a găzduit Cupa ”Latino Angels”, eveniment ajuns la ediția a șaptea.

Încă de dimineață, parchetul special pentru dans al Sălii Sporturilor din Dej a fost luat cu asalt de micuții dansatori. Unii dintre ei la doar prima participare la un concurs, alții cu câteva competiții în picioare, toți au dat ce au avut mai bun în ei pentru a câștiga. Iar la final, cei care au dansat cel mai bine au fost recompensați cu diplome, medalii și cupe.

La fel s-a întâmplat și în cursul după-amiezii, când pe parchet au evoluat dansatorii mai experimentați. Ținutele superbe, evoluțiile impresionante, dar și talentul dansatorilor au făcut ca deciziile arbitrilor să nu fie ușor de luat.

Din cauza căldurii sufocante, a efortului depus și poate a emoțiilor, unuia dintre concurenți i s-a făcut rău și a avut nevoie de asistență medicală. Până la urmă s-a retras din concurs alături de partenera lui, pentru că nu mai putea continua.

La competiția de azi de la Dej au participat aproape 500 de dansatori de la 25 de cluburi sportive din zona Ardealului.

Cupa ”Latino Angels” 2014 a fost organizată de Clubul Sportiv ”Latino Angels” Dej (profesor Alexandru Miheștean) și Federația Română de Dans Sportiv, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej și Consiliul Local al Municipiului Dej.

Someșeanul.ro, partener media al Cupei ”Latino Angels” a surprins pe parcursul zilei cele mai importante momente ale concursului de dans sportiv de la Dej.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More