Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cupa României la minifotbal – Cel mai important eveniment sportiv al anului în Bistrița

0 82
În perioada 10-12 iunie 2016 va avea loc, în premieră la Bistriţa, Cupa României la minifotbal, cel mai important eveniment sportiv al anului care are loc în Bistrița.
Primăria municipiului Bistrița în parteneriat cu Asociația Sportivă Raoul organizează cel mai important eveniment sportiv care are loc în Bistrița în acest an — Cupa României la Minifotbal. La competiție vor participă 64 de echipe din 38 de județe, meciurile urmând să se desfășoare în zilele 10 — 12 iunie 2016, pe cele 6 terenuri ale Bazei Sportive Raoul din str. Libertății, nr. 1.
Aflată la a VII-a ediţie, Cupa României la minifotbal a atins, în acest an, un record de echipe participante din 38 de judeţe din ţară şi municipiul Bucureşti, peste 900 de competitori, 28 de oficiali, 64 de delegaţi.  Echipele vor fi împărţite în 16 grupe de câte 4 echipe şi se va juca concomitent pe 6 terenuri.
Competiţia este cu atât mai importantă cu cât este primul campionat care se desfăşoară după ce federaţia de minifotbal a fost recunoscută oficial ca ramură sportivă în 22 decembrie 2015, de către Ministerul Tineretului şi Sportului„, anunţă Primăria Bistrița.
Tragerea la sorți  a celor 16 grupe va avea loc miercuri, 08.06, la ora 20.00, Hotel Coroana – Sala Onix.

Ședinta tehnica cu delegații echipelor va avea loc joi, 09.06, de la ora 19.00, la Baza Sportiva Raoul.

Programul jocurilor din Grupe va începe vineri, 10.06, de la ora 08.00, pe terenurile T1 si T4, iar pe terenurile T2, T3, T5 si T6 de la ora 10.00.

Adrese terenuri:

T 1 = Baza Sportiva Raoul, adresa: Libertatii nr. 1
T 2 + T 3 = Baza Sportiva Alex, adresa: Avram Iancu, nr. 9
T 4 = Liceul cu Program Sportiv adresa: Calea Moldovei nr. 18
T 5 = Scoala Generala Nr. 1, adresa: Bulevardul Independenței nr. 46
T 6 = Liceul Industrial “Grigore Moisil” Str. Rodnei FN

„Interesul pentru minifotbal este foarte mare în Bistriţa, unde există nu mai puţin de 34 de echipe – o cifră foarte mare, dacă ținem cont că această competiţie este una aflată la început de drum. De asemenea, trebuie menţionat că valoarea formaţiilor locale este una ridicată, acesta fiind unul dintre puţinele orașe care în 2015 au avut două reprezentante la Campionatul Naţional de la Arad, River Plate şi Raal”, a motivat Federaţia de Minifotbal din România organizarea competiţiei la Bistriţa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More