Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cupa României MASITA la futnet se joacă la Cluj

0 68

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca găzduiește duminică, 8 octombrie, finala Cupei României „Masita” la tenis cu piciorul (futnet).

Între orele 15:30 și 19:45 se vor înfrunta seniorii echipelor Victory Cluj, JSF Cluj și Tengo Salonta, iar intrarea este liberă pentru publicul spectator.

”Pentru că ne dorim să încurajăm practicarea tenisului cu piciorul de la vârste mici, atât de către fete, cât și de către băieți, și să inspirăm cât mai multor clujeni pasiunea pentru acest sport, am pregătit și câteva evenimente conexe, care vor avea loc vineri, 6 octombrie, și sâmbătă, 7 octombrie”, spun organizatorii.

Astfel, vineri, între orele 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00, dar și sâmbătă, între 10:00 și 12:00, se vor disputa meciuri demonstrative ale echipei naționale CSEN de futnet a Italiei și ale clubului „Victory” Cluj-Napoca, la BS Gheorgheni.

Tot vineri, între orele 12:00 și 16:00, va debuta și Campionatul de futnet pentru școli și licee, între echipe de copii și juniori din unități școlare și cluburi sportive din țară, fără limitări (BS Gheorgheni). Meciurile vor continua sâmbătă, între 12:00 și 14:00, la BS Gheorgheni, și duminică, între 10:00 și 14:00, în sala de sport a liceului „Raluca Ripan”.

program_6-8oct

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More