Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cupa Someş, un nou început pentru Taekwon-Do-ul Dejean

0 66

Cupa Somes Vulturii Dej taekwon-do

Sportivii dejeni de la CS Vulturii au ocupat locul I în Clasamentul General al Cupei Someş la Taekwon-do ITF, obținând 12 locuri I, 14 locuri II şi 12 locuri III.

Motivaţi de faptul că au evoluat acasă, în Sala Sporturilor din Dej, sportivii îndrumaţi de instructorul Pavel Bande au reuşit să impresioneze la toate probele: lupta, tull sau tehnici speciale.

Deşi competiţia a început sâmbată la prima oră, cei mai mulţi spectatori au ajuns în jurul prânzului la deschiderea oficială a competiţiei.

Organizat pentru a promova sportul dejean, evenimentul a fost condimentat cu demonstraţii făcute de Clubul de Karate Dynamic Dojo din Dej, Clubul Firekick-Boxing Gherla, Clubul de Taekwon-Do WTF One din Cluj-Napoca, dar şi cluburile de Taekwon-Do ITF Lions din Oradea, Impact din Cluj-Napoca şi Vulturii Dej.

Atmosfera a fost întreținută de echipa de majorete Queens Dancing Armenopolis Gherla, trupa de dans sportiv Latino Angels şi trupa de dans modern Rebelle din localitate.

”Nu trebuie să uităm de sprijinul Primariei Dej şi trebuie menţionat aici Dl. Morar Costan, primarul nostru, care a promovat evenimentul punând la dispoziţia organizatorilor sala de sport şi o importantă sumă de bani. Şi pentru că „dar din dar se face rai”, organizatorii au amplasat urne de donaţie pentru întrajutorarea Asociaţiei Jasmine Copii cu Autism”, se arată în comunicatul clubului Vulturii Dej.
Instructorul Bande Pavel s-a arătat foarte încântat de succesul competiţiei şi a declarat pentru noi:

“Clubul dejean mulţumeşte pe această cale Primariei, sponsorilor evenimentului: MG-TEC Dej, Natural Plus, Cofetaria Lemnul Verde şi Gold Amali, Federaţiei Române de Sporturi Marţiale Coreene şi în mod special Preşedintelui Muntean Mircea, antrenorul care a introdus şi a dezvoltat mişcarea Taekwon-Do în Dej. De asemenea, Vulturii promit să lupte şi să aducă taekwon-do-ul dejean la gloria de altă dată. Această competiţie a fost un pas foarte important în această direcţie.” spune instructorul Vulturilor Bande Pavel centură neagră cu II DAN.

Sportivii care au adus glorie Municpiului Dej sunt: Filip Andrei, Pop Dinu, Mota Cristian, Mezei Rares, Bande Vlad, Suarasan Naomi, Bande Daria, Ceascai Lorena, Bogdan Antonia, Drus Luca, Fodor Gabriel, Pop Dinu, Veres Edwin, Filip Andrei, Czseke Eduard, Pop Paul, Muresan Florin, Dan Alexandra, Bodea Bazil, Boer Alexandru, Muresan Bogdan, Szilaghi Robert, Sancraian Ioan si Stefanut Sorin. Clasamentul oficial al competiţiei poate fi descărcat de pe pagina oficială a FRSMC de la adresa www.fdsmc.ro .

CS Vulturii Taekwon-Do din Dej este condus de instructorul Bande Ioan Pavel centură neagră cu 2 DAN. Clubul îşi desfăşoară activitatea în zilele de marţi şi joi în sala de sport a Şcolii Generale Mihai Eminescu de la ora 18.30 la 20.00, iar în timpul vacanţelor şcolare de la 11.00 la 12.30.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More