Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cupluri din comuna Mica premiate pentru exemplu și model de viață

0 211

Comuna Mica a avut parte de momente pline de emoții în cadrul manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie.

Manifestările realizate cu ocazia Zilei de 1 Decembrie în comuna Mica nu au fost lipsite de episoade pline de emoție. Şi în acest an, transmite primarul comunei, Tiberiu Zelencz, s-a păstrat tradiţia şi au fost premiate cuplurile care au împlinit în acest an 25, respectiv 50 de ani căsătorie, care pentru noi sunt exemple și un model de viaţă, după cum a afirmat edilul comunei.

Premiați au fost și sportivii din comună, pentru bunele rezultate obţinute pe parcursul acestui an. A urmat un spectacol artistic susţinut de copiii din cadrul școlilor din Sânmărghita și Nireş și de cunoscuţi interpreți de muzică populară de pe valea Someșului, totul culminând cu un foc de artificii.

Mii de mulţumiri aş dori să aduc tuturor celor care s-au implicat şi m-au susţinut în organizarea acestui eveniment: Consiliul Local Mica, Asociaţia Mugurii Mintiului-soţilor Simion şi Sanda Berchi, care şi în acest an ne-au susţinut şi au fost alături de noi, cadrelor didactice şi copiilor din cadrul şcolilor din comuna noastră, interpreţilor de muzică populară, firmei care şi în acest an ne-a încântat cu un frumos spectacol de artificii, şi nu în ultimul rând tuturor oamenilor care, într-un număr atât de mare în această zi specială, au fost alături de noi, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More