Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cuplurile din comuna Mica, premiate de primărie pentru nunta de aur sau cea de argint

0 92

Cuplurile care sărbătoresc în acest an 25 sau 50 de ani de la căsătorie și care au domiciliul pe raza comunei Mica vor fi premiate de către autoritățile locale. Dacă în anii trecuți nunțile de aur și de argint se sărbătoreau într-un cadru festiv, în acest an, din cauza pandemiei, familiile vor fi doar premiate financiar.

”La inițiativa primarului și a Consiliului Local al comunei Mica, familiile care în cursul anului 2021 celebrează 25, respectiv 50 de ani de căsătorie, sunt rugate să depună actele la sediul instituției sau online la adresa de email: primariamicacj@primariamica.ro, până în data de 10.11.2021, în vederea acordării unui premiu, în semn de respect și apreciere pentru familie, rolul acesteia și contribuția pe care o are la dezvoltarea comunității locale”, se arată în anunțul primăriei.

Conform comunicatului, documentele necesare sunt: cărțile de identitate ale ambilor soți, cu precizarea ca domiciliul să fie pe raza comunei, și certificatul de căsătorie.

Alte relații se pot obține la nr. de telefon: 0264226007.

”Încă din primul an de când am preluat funcția de primar, din 2016, mi-am dorit foarte mult să îi sărbătorim pe cei care care au împlinit 25, respectiv 50 de ani de căsnicie. Am considerat că trebuie să le arătăm respect oamenilor care astăzi sunt un exemplu pentru noi și pentru întreaga comunitate. Părinții și bunicii noștri merită întreaga noastră prețuire. Ceea ce am promis am realizat și voi continua să duc mai departe acest proiect de suflet. Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor, iar oamenii și bunăstarea comunei Mica vor fi întotdeauna prioritățile mele”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More