Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Curățenia de primăvară mobilizează comunitatea dejeană

0 150

Primăria Municipiului Dej  organizează miercuri, 4 aprilie, cu începere de la ora 08:00, acțiunea „ Împreună pentru un oraș mai curat”,  acţiune care are ca scop mobilizarea comunităţii în curăţenia de primăvară.

Miercuri, 4 aprilie, cu începere de la ora 08:00, Primăria Municipiului Dej organizează acțiunea „ Împreună pentru un oraș mai curat”.

Vor participa angajați din cadrul  Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat, care vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone publice ale orașului, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și  Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

În această perioadă Primăria Municipiului Dej desfășoară și o campanie prin care solicită locuitorilor de la blocuri, case, instituţiilor  publice şi societăţilor comerciale să intervină pentru ecologizarea spaţiilor aferente proprietăţilor sau spaţiilor comerciale.

„Este o  acţiune pe care  o desfăşurăm an de an în cu implicarea angajaților primăriei şi o dorim ca un efort comun şi concentrat pentru municipiul nostru.” a declarat primarul municipiului, Morar Costan.

Ecologizarea care se va desfășura  miercuri completează  acțiunea  de curățenie a orașului, demarată de Primăria Municipiului Dej. În cadrul intervențiilor, care au început în zona centrală, Dealul Florilor și se vor extinde în toate zonele orașului, se efectuează curățarea zonelor verzi, zugrăvirea pomilor, ridicarea deșeurilor rezultate din construcții. În paralel cu acțiunile de ecologizare se va interveni și la reparația, curățarea străzilor  și efectuarea  marcajelor rutiere.

”Pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv, evident este nevoie de implicarea tuturor dejenilor în susţinerea acţiunii de ecologizare prin curăţarea spaţiilor aferente blocurilor, caselor, instituţiilor sau societăţilor comerciale.” a mai adăugat primarul Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More