Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Curățenie generală la Dej. Acțiune civică de ecologizare

0 323

Primăria Municipiului Dej demarează acțiunea „Împreună pentru un oraș curat”. Acțiunea constă în adunarea deșeurilor de pe raza orașului.

Primăria Municipiului Dej  organizează marți, 16 aprilie, cu începere de la ora 08:00, acțiunea „ Împreună pentru un oraș mai curat” la care participă angajați din cadrul  Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat.

Acțiunea are ca scop mobilizarea comunității în curățenia de primăvară și conștientizarea cu privire la menținerea curățeniei în municipiul Dej. Angajații din cadrul  Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone publice ale orașului. Deșeurile colectate vor fi preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și  Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

Ca în fiecare an, tot în această perioadă Primăria Municipiului Dej desfășoară și acțiunea prin care solicită locuitorilor de la blocuri, case, instituţiilor  publice şi societăţilor comerciale să intervină pentru ecologizarea spaţiilor aferente proprietăţilor sau spaţiilor comerciale.

„Această acțiune pe care  o desfăşurăm an de an cu implicarea angajaților primăriei se dorește a fi un efort comun şi concentrat pentru municipiul nostru și mă bucur că ni se vor alătura cadre didactice și elevi din școlile dejene . Ecologizarea care se va desfășura  marți completează  acțiunea  de curățenie a orașului, demarată de Primăria Municipiului Dej care a început în zona centrală, Dealul Florilor și se va extinde în toate zonele orașului. În paralel cu acțiunile de ecologizare se va interveni și la reparația, curățarea străzilor  și efectuarea  marcajelor rutiere. Pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv, evident este nevoie de implicarea tuturor dejenilor în susţinerea acţiunii de ecologizare prin curăţarea spaţiilor aferente blocurilor, caselor, instituțiilor sau societăților comerciale” a transmis primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More