Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Curs gratuit ”Studentul, manager de proiect” pentru studenții băimăreni

0 115

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” organizează în perioada 22 – 29 noiembrie 2017, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș, cursul de manager de proiect din cadrul proiectului „STUDENTUL, MANAGERUL DE MÂINE”.

Prima întâlnire având loc în sala L18 la Facultatea de Inginerie a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, str. Victor Babeș, nr.62A.

Cursul de manager de proiect este gratuit și acreditat ANC – Autoritatea Națională pentru Calificări și se adresează masteranzilor și studenților din an terminal (cei din an terminal își vor putea susține examenul doar după susținerea examenului de licență).

Cursul este un context în care să înveți despre importanța și coordonarea proiectelor, fiind unul dintre cursurile dedicate viitorilor manageri de proiecte oferite gratuit pentru tine.

Vei avea ocazia să înveți de la specialiști din domeniu și să-ți descoperi sau să-ți dezvolți aptitudinile de manager de proiect, respectiv de coordonare și organizare.

Numărul locurilor pentru acest curs este limitat, iar selecția se va face pe baza motivației tale, așa că nu sta pe gânduri și completează acest formular: https://goo.gl/forms/58AoAz0syKViietS2  pe care îl găsiți pe site-ul organizației (www.lspv.ro).

LSPV a ales educația non-formală ca instrument educativ deoarece consideră că oferă un set de experiențe sociale necesare, utile pentru fiecare participant complementarizând celelalte forme de educație.

„Activitățile non-formale prevăzute în cadrul proiectului „Studentul, managerul de mâine” vor determina o creștere a gradului de interes al tinerilor în ceea ce privește educația prin metode non-formale, tinerii urmând a beneficia și de alte informații pertinente decât oferite de mediul instituțional (școală, universitate), de cunoștințe practice care îi vor racorda mai bine la piața muncii și la exigențele mediului privat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More